BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Followers ^^

Monday, 23 May 2011

Ok .. x perh !

Owh .. da x nk LAYAN aku lgy ? 
okeyh . x perh .. da SOMBONG kan skunk ?
ok .. aku x kan layan koe lgy or tegur ..
aku sms koe kte x kredit laa apa laa ..
bnyak alasan koe kan ?
x nk lyn aku ckap !
hurm .. dluu koe laa yg layan aku tegur aku ..
skunk aku tegur koe . lnsung x nk ckap pe2 kan ? !
ok .. aku leh terima , aku x kesa ..

X de kerja ? haha / --'

Tdy kat skola lepas exam jerw ,, aku ngan Akbar boring gler ah ..
pastu tibe2 jerw aku tgk bawah meja derw buku kosong n pen warna ..
aku ngan Akbar ambik jerw terus conteng2 buku tuwh ..
mcm2 kitaowng tulis .. haha ! :DD
yg belah kiri tuwh aku punyer belah kanan Akbar punyer ..
aku thu aku yerw buruk !
nih ah aku yerw .. haha .. :P

nih akbar yerw ,, cntik kan ?

Thursday, 19 May 2011

mengantuk ! n bez !

Tdy kat skola .. lame gler aku tido .. da la mengantuk ! pening lak tuwh .. tdy exam .. aku cepat-2 jawab pas tuwh aku terus tido ! nk kte tido lmbat tido awl .. ramai cikgu marah aku .. haha .. wat bodo jerw . mse abis waktu skola jerw .. aku jln ngan sorang dak pompuan ,, nih syok gler ahh ,, haha .. spoting gler ah dak tuwh .. hehe .. bez sngat-2 ! x sia-2 aku datang skola ! :)) 

Perasaan aku !

Hari nih aku rase bosan sngat-2 ! ble aku bosan jerw aq mesti termenung kat budak 3 owng nih ,, x thu nperw .. hurm .. Aku rse cam nk mnta KAPEL jerw .. hurm . nk minta but aku rse yorang cam da berpunyer ,, haissh  ==' asyik-2 teringat kat yorang .. Kalau aku mnta kapel nk kerw yorang ? aku nih x de ah pndai sngat ,, hensem lgy laa x .. baik lgy x .. klau laa derw tmpat aku ley jerit aku nk jerw jerit kuat-2 ! Ble tgk yorang ngan laki laen jerw aku rse cam jelez jep ! GERAM yerw aku ! Aku thu tiga3 budak nih x suke aku ,, sebb ramai owng kte aku nih playboy tpy aku x penah pon berkapel ? hurm ..

Wednesday, 18 May 2011

YES YES YES !!

YEEEEAAHHH !! 
Akak pika da x sombong ngan aku ! 
Nih yang aku suke nih !
Kali nih aku nak jga haty dye baik2 laaa !
Aku x nk skit kan haty dye gie !
hehe ! :) BERITA BAIK BUAT AKU ! YAHOO !!

Rindu Dye !

RINDU sngat kat dye !
nih laaa akq angkat aku yg aku paling sayang !
Tpy skunk dye smbunk ngan aku !
X thu nperw ,, mungkin dye merajuk ngan aku kowt !
Aku x thu cam na pujuk dye gie .. hurm !!
RINDU sngat kat dye !
AKAK !! ADEK RINDU AKAK !!!

Tuesday, 17 May 2011

RINDU KORANG !!


 budak nih nme dye myza .. dye cute n baek .. aq rndu sngat kat dye ! ntah bile laa dpat jmpe gie ?! hurm ..
Nih laa .. akak shahira aku ! Aku rndu sngat kat dye !! da lme x jmpe ! aku nk jmpe akak shahira !
   
ahh ! yg ini paling aku cyg ! dye phm perasaan aku ! kalau aku de problem mesti dye yg bgi nasihat kat aku !! aku cyg dye ! n i MISS u !